پیام تبریک رئیس پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی برای ارتقاء مرتبه دو عضو هیئت علمی

تبریک

رئیس پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی طی پیامی ارتقاء مرتبه علمی سرکار خانم دکتر مرجان یغمایی و جناب آقای دکتر محسن نیکبخت را  به درجه استادی تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی، دکتر محمد واعظی، طی پیامهای جداگانه ای ارتقای مرتبه علمی خانم دکتر مرجان یغمایی، عضو هیئت علمی ژنتیک پزشکی و آقای دکتر محسن نیکبخت ، عضو هیئت علمی زیست فناوری پزشکی، را به درجه استادی تبریک گفت . متن پیام به شرح زیر است:

بسمه تعالی

بدین وسیله ارتقاء شایسته رتبه علمی جنابعالی را از مرتبه دانشیاری به استادی تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال توفیق روز افزون شما را در کسب درجات علمی و معنوی بالاتر خواستارم.

دکتر محمد واعظی

رییس پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی