جشن پایان سال پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی

همزمان با میلاد با سعادت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عج)، جشن پایان سال در پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر محمد واعظی ، رئیس پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی، ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و تبریک میلاد امام زمان به دستاوردهای علمی پژوهشکده از جمله پذیرفته شدن 5 مقاله در کنگره سالیانه EBMT در سال جاری اشاره نمود و اظهار امیدواری کردبامجموعه توانمند و ظرفیت ها و امکانات ایجاد شده بتوان موجبات ترقی رتبه پژوهشکده را فراهم نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران ،پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی، همزمان با میلاد مسعود منجی عالم بشریت ، مهدی موعود (عج) ، جشن پایان سال با حضور رئیس پژوهشکده ، اعضای هیئت علمی، پرستاران و کارکنان برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر محمد واعظی ، رئیس پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی،  ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و تبریک میلاد امام زمان به دستاوردهای علمی پژوهشکده از جمله پذیرفته شدن 5 مقاله در کنگره سالیانه EBMT در سال جاری اشاره نمود  و اظهار امیدواری کردبامجموعه توانمند و ظرفیت ها و امکانات ایجاد شده  بتوان موجبات  ترقی رتبه پژوهشکده را فراهم نمود. وی همچنین توضیح مختصری از نقشه راه سال آینده  در راستای نیل به دانشگاه نسل چهارم ارائه داد و بهبود فرایندها و اصلاح زیر ساختها را اهم فعالیتهای پیش رو  برشمرد.

سپس دکتر جان بابایی، عضو هیئت علمی دانشگاه، ضمن تبریک میلاد حضرت ولیعصر (عج) از تلاش تمامی پرستاران و پزشکان دلسوز پژوهشکده قدردانی نمود و وضعیت جدید را  بستری مناسب برای شکوفا شدن استعدادها دانست.

در ادامه مترون بیمارستان، طیبه زرچینی،  ضمن تبریک عید نیمه شعبان در بیاناتی کوتاه به سختی کار پرستاران شاغل در بخشهای هماتولوژی و انکولوژی اشاره نمود و از تلاشهای مستمر آنها تشکر و قدردانی نمود.

در پایان، دکتر مرجان یغمایی، معاون پژوهشی پژوهشکده، ضمن تشکر از همکاران خود اظهار امیدواری کرد تا با بهره گیری از اساتید جوان و خوش فکر  بتوان هماهنگ با سیاست دانشگاه طرحهای پژوهشیﻣﺤﺼﻮل ﻣﺤﻮر راتدوین نمود.

در خاتمه این مراسم از فلوها ، اعضای هیئت علمی، پرستاران ، خدمات و کارکنان نمونه پژوهشکده تقدیر شد.

نظر خود را وارد نمایید: