اعطای نخستین نشان عالی دانش به دکتر اردشیر قوام زاده

نشان عالی دانش بر سینه دکتر اردشیر قوام زاده نشست

اعطای نخستین نشان عالی دانش به دکتر اردشیر قوام زاده

در آئینی که همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه تهران برگزار شد، دکتر اردشیر قوام زاده و 11 چهره برجسته علمی کشور در حوزه‌های مختلف دانش معرفی و مفتخر به دریافت نخستین نشان عالی دانش شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی، در نخستین آئین اعطای نشان عالی دانش که شامگاه دوشنبه ۸ خرداد ماه ۱۴۰۲ با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر خسرو پناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر علیرضا منادی سفیدان رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی برگزار شد، دکتر اردشیر قوام زاده مفتخر به دریافت نخستین نشان عالی دانش کشور شدند.

دکتر اردشیر قوام‌زاده، متولد ۱۳۱۹ در تهران است. این استاد ممتاز دانشگاه علوم پزشکی تهران نخستین عمل پیوند مغز استخوان در ایران را در کارنامه علمی خود دارد. استاد برجسته خون و انکولوژی، دارنده چندین عنوان و جایزه معتبر ملی و بین‌المللی است که جایزه جامعه پیوند مغز استخوان اروپا، جایزه مرکز تحقیقات بین‌المللی پیوند سلول‌های بنیادی دنیا در آمریکا، جایزه علامه طباطبایی، احراز رتبه یک جشنواره رازی از جمله این عناوین و جوایز است. دکتر قوام‌زاده علاوه بر پژوهش‌های علمی و پزشکی ارزشمند، ریاست انجمن هماتولوژی و انکولوژی ایران، ریاست مرکز تحقیقات هماتولوژی، انکولوژی و پیوند سلولهای بنیادی را نیز در کارنامه خود دارد.

به برگزیدگان نخستین نماد نشان عالی دانش در نماد آموزش عالی ایران، علاوه بر لوح تقدیر و نشان عالی دانش، ۲۰ قطعه سکه بهار آزادی اهدا شد.

نسخه قابل پرینت