کسب مقام برترین پژوهشگر جوان در کنگره COSTEM

مقام برترین پژوهشگر جوان کنگره COSTEM برای پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی به دست آمد

کنگره costem

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نقل از پژوهشکده آنکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی، هفتمین کنگره COSTEM برلین در حالی به کار خود پایان داد که پژوهشکده انکولوژی ، هماتولوژی و سل تراپی موفق به کسب مقام نخست جایزه بهترین پژوهشگر جوان و لوح تقدیر در بخش طرح های پژوهشی ارایه شده در این رویداد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  به نقل از پژوهشکده آنکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی، هفتمین کنگره COSTEM برلین در حالی به کار خود پایان داد که

دکتر طاهره رستمی و همکاران در این طرح پژوهشی به ارزیابی فاکتورهای خطر بروز عارضه سیستیت هموراژیک پیوند سلولهای بنیادی در بیماری لوکمی حاد پرداخته اند.

هفتمین کنگره بین المللی " چالش های موجود در پیوند سلولهای بنیادی و سل تراپی"  امسال در کشور آلمان با حضور متخصصین مرتبط با پیوند سلولهای بنیادی و سلول درمانی از سراسر دنیا از 27 تا 30 اکتبر (8-5 آبان ماه) برگزار شد.

تهیه خبر: نوشین نعیمی