لیست اخبار صفحه :2
دیدار رئیس پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی با کارکنان آزمایشگاه به مناسبت روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی

به مناسبت روز آزمایشگاه و علوم آزمایشگاهی از کلیه پرسنل شاغل در این عرصه تجلیل شد. دکتر واعظی از تلاشهای بی وقفه کارکنان آزمایشگاه در ارائه خدمات مناسب به بیماران تشکر کرد و از خداوند متعال آرزوی سلامتی و پیشرفت روز افزون برای آنها خواستار شد.

پیام تسلیت رئیس پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی، به مناسبت درگذشت والده مکرمه آقای دکتر جان بابایی
إنا لله و إنا الیه راجعون

بقاء مختص ذات یگانه اوست استاد گرانقدر جناب آقای دکتر جان بابایی مصیبت فقدان درگذشت مرحومه مغفوره، والده گرامی حضرتعالی را صمیمانه تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای آن عزیز سفر کرده علو درجات، رحمت و غفران واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و أجر جزیل مسئلت دارم.

همزمان با میلاد با سعادت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود (عج)، جشن پایان سال در پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی برگزار شد.
جشن پایان سال پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی

در ابتدای مراسم دکتر محمد واعظی ، رئیس پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی، ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین و تبریک میلاد امام زمان به دستاوردهای علمی پژوهشکده از جمله پذیرفته شدن 5 مقاله در کنگره سالیانه EBMT در سال جاری اشاره نمود و اظهار امیدواری کردبامجموعه توانمند و ظرفیت ها و امکانات ایجاد شده بتوان موجبات ترقی رتبه پژوهشکده را فراهم نمود.

دوازدهمین کنگره سالیانه پزشکی و پرستاری پیوند سلول‌های بنیادی خونساز در مرکز قلب تهران برگزار شد
دوازدهمین کنگره سالیانه پزشکی و پرستاری پیوند

دکتر اردشیر قوام زاده، رئیس دوازدهمین کنگره سالیانه پزشکی و پرستاری پیوند سلول های بنیادی خونساز، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این مراسم در آستانه سی وسومین سالگرد پیوند مغز استخوان گفت: پیوند مغز استخوان در اکثر استان های کشور در حال انجام است که خود یک پیشرفت بزرگ محسوب میشود. در ادامه برنامه دکتر قاسم جانبابایی، دبیر علمی دوازدهمین کنگره سالیانه پزشکی و پرستاری پیوند سلول های بنیادی خونساز، گفت: این کنگره با هدف ارتقا و بروز رسانی دانش همکاران و انتقال تجربیات آن ها برگزار شده است و نتابج مؤثری در کمک به بیماران خواهد داشت.

هیئت داوران در بیست و دومین جشنواره ابن سینا از دکتر محمد واعظی، رئیس پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی، در بخش خدمات ویژه تقدیر کرد.
بیست و دومین جشنواره ابن سینا در دانشگاه علوم پزشکی تهران در سه عرصه پژوهش ، آموزش و خدمات برگزار شد

در ابتدای مراسم، دکتر حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس بیست و دومین دوره جشنواره ابن سینا گفت: جشنواره ابن سینا فرصتی مغتنم برای تقدیر از فعالیتهای ممتاز آموزشی، دستاوردهای ارزشمند پژوهشی و فناوری و خدمات ویژه حوزه سلامت با تاکید بر مسوولیت پذیری و تعهد حرفه ای است و افزود لازمه پیشرفت علمی دانشگاه اخلاص کامل در عمل، همبستگی و هماهنگی، عملکرد نامتقارن، ریسک پذیری، شایسته سالاری، توسعه ارتباطات بین المللی و امید افرینی می باشد و تنگ نظری را از موانع توسعه و پیشرفت برشمرد .

برگزاری سمینار یک روزه تدوین راهنمای ملی تشخیص و درمان لوسمی میلوئیدی حاد
سمینار یک روزه تدوین راهنمای ملی لوسمی میلوئیدی حاد

برگزاری سمینار یک روزه تدوین راهنمای ملی تشخیص و درمان لوسمی میلوئیدی حاد

دومین نشست از سلسله نشستهای تدوین گایدلاین های ملی با موضوع لوسمی میلوئیدی حاد با حضور جمعی از اساتید خون و سرطان بالغین و مسوولین وزارت بهداشت به میزبانی پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی در سالن شورا برگزار شد . در این نشست که بیش از شش ساعت به طول انجامید در مورد تمام جنبه های تشخیص و درمان بیماری لوسمی حاد میلوئیدی بحث و رای گیری شد تا در قالب گاید لاین به وزارت بهداشت قابل عرضه گردد.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از آمادگی این وزارتخانه برای کمک به انجام طرح های پژوهشی در راستای مرجعیت علمی بیمارستان شریعتی خبر داد.
بازدید معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان شریعتی

در این نشست که با حضور دکتر پناهی ، معاون تحقیقات وفناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران ، دکتر جمشیدی، رئیس بیمارستان ، دکتر سروری، معاون پژوهشی بیمارستان، و روسای مرکز تحقیقات پزشکی هسته ای و پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی برگزار شد، دکتر جمشیدی ضمن عرض خیر مقدم خدمت مدعوین و حاضرین در جلسه به قدمت 50 ساله بیمارستان شریعتی اشاره نمود و افزود این بیمارستان با 7 مرکز تحقیقاتی، 2 پژوهشکده و 1 پژوهشگاه وابسته بستر مناسبی برای فعالیت قطبهای علمی در سطوح مختلف میباشد.

کارگاه اخلاق در انتشار آثار پژوهشی
برگزاری کارگاه اخلاق در انتشار آثار پژوهشی

کارگاه اخلاق در انتشار آثار پژوهشی

به نقل از روابط عمومی پژوهشکده انکولوژی، هماتولوژی و سل تراپی، مرکز تحقیقات سرطان سلول های خونساز این ین پژوهشکده در همکاری با امرکز تحقیقات اخلاق و تاریخ پزشکی دانشگاه، اقدام به برگزاری کارگاه اخلاق در انتشار آثار پژوهشی نموده است. این کارگاه در روز پنج شنبه 22دی ماه 1401 در بیمارستان دکتر شریعتی و با سخنرانی آقای دکتر احسان شمسی کوشکی برگزار خوهد شد.